کفسابی بانک مقالات فارسی و انگلیسی
» Caffeine may boost long-term memory ( چهارشنبه 13 فروردین 1393 )
» آدامس بجویم یا نه؟ ( چهارشنبه 13 فروردین 1393 )
» 11 ماده غذایی افزایش دهنده طول عمر ( چهارشنبه 13 فروردین 1393 )
» Nano Stops the Shock Wave ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» بزرگراه رسالت ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» متره و برآورد و اصول اولیه پیمانکاری ( شنبه 12 مرداد 1392 )
» It's all in the genes -- including the tracking device ( سه شنبه 4 تیر 1392 )
» هورمون‌های تیرویید و اهمیت سنجش آن‌ها ( سه شنبه 4 تیر 1392 )
» پیامدهای بهره‌گیری از استروپیدهای آنابولیک ( سه شنبه 4 تیر 1392 )
» همه چیز در مورد حجامت ( یکشنبه 15 اردیبهشت 1392 )
» Buying Sensors for Home Security ( جمعه 27 بهمن 1391 )
» مزایا و معایب ساختمانهای فلزی ( جمعه 27 بهمن 1391 )
» چند نمونه اسکیس با خطوط مستقیم ( جمعه 27 بهمن 1391 )
» It is Finished! ( یکشنبه 21 آبان 1391 )
» ادوات و اصطلاحات در مخابرات ( یکشنبه 21 آبان 1391 )
» معرفی سیستم ویدئو كنفرانس ( یکشنبه 21 آبان 1391 )
» دانلود جزوه زلزله دکتر دانش - دانشگاه خواجه نصیر ( جمعه 19 آبان 1391 )
» دانلود نرم افزار Etabs - تحلیل و طراحی سازه های ساختمانی CSI ETABS 9.7.4 StandAlone ( جمعه 19 آبان 1391 )
» منابع کنکور کارشناسی ارشد عمران ( جمعه 19 آبان 1391 )
» Endorphins: Natural Pain and Stress Fighters ( دوشنبه 15 آبان 1391 )
» ماشینهای الکتریکی ( دوشنبه 15 آبان 1391 )
» بررسی علل آسیب دیدن ترانس های توزیع و روش های پیشگیری ( دوشنبه 15 آبان 1391 )
» 4Signs Your Project is in Trouble ( پنجشنبه 11 آبان 1391 )
» Dealing with Redundancy - The Journey to Success ( سه شنبه 9 آبان 1391 )
» تاریخچه زمین لرزه های بزرگ در ایران ( سه شنبه 9 آبان 1391 )
» سازه ماکارونی ( سه شنبه 9 آبان 1391 )
» What Is Neuropathy? Neuropathy Causes And Treatments ( جمعه 5 آبان 1391 )
» غذاهایی که دیابتی ها نباید بخورند ( جمعه 5 آبان 1391 )
» خواص درمانی ذزت ( جمعه 5 آبان 1391 )
» 7Types Of Guys Women Can't Resist ( یکشنبه 30 مهر 1391 )

عطرها




به طور كلی در تعریف عطر میتوان گفت كه عطر مجموعه ای از مواد خوشبو كننده بعلاوه یك حلال مناسب است اجزای اصلی یك عطر را 1- حلال یا حامل 2- مواد تثبیت كننده 3- عناصر خوشبو تشكیل میدهند .

حاملها یا حلال :از حلالهای جدید و پركار امروزی برای نگهداری مواد معطر مخلوط اتیل الكل بسیار خالص به همراه مقدار كم یا زیاد آب است . میزان آب بر طبق انحلال پذیری روغنهای مورد استفاده تعیین میشود . حلال مذكور بدلیل فراریت بالایی كه دارد پخش بویی را كه حمل میكند آسان میسازد و ضمن آنكه تاثیر سوئی هم بر پوست و همچنین واكنش خاصی با مواد حل شونده ندارد . اما قبل از هر چیز باید بوی الكل از بین برود كه برای اینكار از مواد برطرف كننده بو یا پیش تثبیت كننده استفاده میشود از موادی كه چنین كاری را انجام میدهند میتوان به صمغ بنزویین و یا دیگر تثبیت كننده های رزینی اشاره كرد كه این مواد به الكل اضافه میشوند و بعد از مدت یك یا دو هفته الكل تقریبا بی بو بدست می آید ، بوی خام طبیعی آن با رزین خنثی میشود .

تثبیت كننده ها : به طور كلی در یك محلول حاوی مواد معطر و فرار ، جزئی كه فراریت بالاتری دارد اول تبخیر میشود ، و از آنجایی كه مجموعه مواد مختلف ایجاد بوی معطر میكنند باید بر این اشكال غلبه كرد برای همین از یك تثبیت كننده استفاده میكنند ، ماده ایكه فراریت پایین تر از روغنهای عطری دارند و سرعت تبخیر اجزای تشكیل دهنده و معطر را كند و یكسان میكنند .

از انواع تثبیت كننده ها میتوان به 1- ترشحات حیوانی نظیر مشك و عنبر و ... 2- محصولات رزینی كه بر اثر آسیب دیدگی و یا بطور طبیعی از گیاهان خاصی ترشح میشوند مانند:بنزویین و صمغ یا ترپنها 3-روغنهای اسانسی كه هم بوی خوش و هم نقطه جوش بالاتر از حد متعارف {285-290درجه سلسیوس}دارند مانند مرموك و صندل و ....4-مواد تثبیت كننده سنتزی : برخی از استرهای نسبتا بی بو با نقطه جوش بالا مانند گیسریل دی استات نقطه جوش 259درجه سلسیوس و اتیل فتالات با نقطه جوش 295 درجه بنزیل بنزوات با نقطه جوش 323 درجه سلسیوس و همچنین مواد كه بوی خاصی دارند و پس از اضافه شدن به مجموعه مواد معطر بوی خود را منتقل میكنند مانند : آمیل بنزوات ، استوفنون، استرهای الكلی سینامیك ، استر های اسیدی سینامیك و....

مواد خوشبوی موجود در عطر : به طور كلی مواد خوشبوی موجود در عطرها به موارد زیر تقسیم میشوند : 1- روغن اسانسی 2- مواد مستقل 3- مواد شیمیایی سنتزی یا نیم سنتزی

روغنهای اسانسی :در حقیقت از نوع روغنهای خوشبوی فرار با منشاء گیاهی هستند . البته باید میان روغنهای بدست آمده از عطرگیری با روغنهای جاذب یا استخراج توسط حلال و روغنهای اسانسی بازیابی شده توسط تقطیر تفاوت قائل شد . در روغنهای حاصل از تقطیر ممكن است اجزای سازنده غیر فرار و اجزایی كه بدلیل تقطیر از بین رفته اند را نداشته باشد ، به طور كلی میشود گفت در عمل تقطیر ما قسمتی از مواد مورد نیاز مان را از دست میدهیم بعنوان مثال : گل محمدی كه فنیل الكل در بخش آبی محصول تقطیر از بین میرود و یا عصاره بهار نارنج كه روغن تقطیر شده بخش بسیار كوچكی از متیل آنترانیلات است در حالی كه روغن استخراج شده ممكن است حدود یك ششم این جزء سازنده را داشته باشد . روغنهای اسانسی در اصل در آب نامحلول و در حلالهای آبی محلول هستند ، همانطور كه در مورد گلاب و عصاره بهار نارنج دیده میشود مقدار كافی روغن ممكن است در آب حل شود و بوی تندی به محلول بدهند . این روغنهای به قدر كافی فرار هستند كه در بیشتر مواد هنگام تقطیر تغییر نمیكنند و همچنین با بخار آب فرار هستند و رنگشان از بی رنگ تا زرد یا قهوه ای است یك روغن اسانسی معمولا مخلوطی از تركیبات است . تركیباتی را كه در روغنهای اسانسی بوجود میآیند میتوان بصورت زیر دسته بندی كرد :

استرها : عمدتا بنزوییك ؛استیك ؛ سالسیلیك ؛ و سینامیك اسیدها . الكلها : منتول و بورنئول و.. . آلدهیدها : بنزآلدهید ؛ سینامالدهید ؛ سیترال ، اسیدها : بنزوییك ؛ سینامیك ؛ ایزووالریك در حالت آزاد . فنولها: تیمول ؛ اوژنول ، كارواكرول . كتونها : كارون ؛ منتون؛ ایرون ؛كامفور و...لاكتونها: كومارین و.. ترپنها : كامفئین ؛ پینن ؛ لیمونن؛ سدرین ؛ فلاندرین وهیدروكربنها : سیمین ؛ استیرن ؛ فنیل اتیلن

در گیاهان زنده روغنهای اسانسی احتمالا در متابولیسم یا حفاظت در برابر دشمن دخالت دارند ، هر بخش از گیاهان یا تمام بخشها ممكن است حاوی روغن باشند ، روغنهای اسانسی در غنچه ها ؛ گلها ؛ برگها ؛ پوست ؛ ساقه ؛ میوه ؛ تخمها ؛ چوب ؛ریشه ها و ساقه های زیر زمینی و در برخی از درختان در ترشح صمغ روغنی یافت میشود . روغنهای فرار را میتوان از گیاهان با روشهای گوناگونی بدست آورد كه عبارتند از : فشردن ؛ تقطیر ؛ استخراج با حلالهای فرار ؛ روغن های جاذب و خیساندن ، لازم به ذكر است كه استخراج با حلالهای فرار یك روش جدید است كه میتواند جایگزین روشهای دیگر شود اما از تقطیر گرانتر است ، بیشتر روغنها معمولا بوسیله تقطیر با بخار آب بدست می آیند . اما در برخی از روغنها دما اثر معكوسی دارد مثل روغن مركبات كه با فشردن پوست آنها روی اسفنج بدست میآیند، روغنی كه به اسفنج منتقل میشود در مراحل بعدی با فشردن اسفنج جمع می گردد . در برخی ازگلها بوسیله تقطیر روغنی بدست نمی آید یا روغن آنها در اثر تقطیر تخریب میشود برای همین از روشهای دیگری استفاده میشود . از بین روشها ی ذكر شده به توضیح مختصر تقطیر با بخار آب می پردازیم .

تقطیر با بخار آب: گلها و گیاهان دارای برگ باریك داخل دستگاه تقطیر ریخته میشوند ، برگها وریشه های آبدار و ساقه های كوچكتر باید به ذرات كوچكی تبدیل شوند ؛ مواد خشك پودر میشوند ؛ چوبها و ریشه های سفت به قطعات كوچكی خرد میشوند ؛ انگور در حالت طبیعی به دستگاه خورانده میشود چون گرمای تقطیر به سرعت فشار كافی برای شكافتن پوسته بیرونی آنها فراهم میكند ، تقطیر معمولا در فشار جو انجام میشود مگر اینكه اجزای روغن هیدرولیز شوند در آن صورت بهتر است كه در خلا انجام شود ، در بیشتر موارد تقطیر به روش سنتی انجام میشود ، مانند گلاب گیری كه البته كارایی این روشها پایین است و روغن با مواد دیگری همانند آكرولئین ؛ تری متیل آمین و مواد كرزوت آلوده میشود . روش هم بدین صورت است كه از بشكه های روغن یا دیگهای مسی مجهز به لوله های چگالنده هستند كه از میان حمام آبی میگذرند . مواد و آب به درون دستگاه تقطیر ریخته میشود و یك آتش مستقیم از موادی كه از تقطیر پیش برجا مانده در زیر دستگاه روشن میشود .بدین ترتیب با عمل تقطیر روغن گیری انجام میشود

مطالب تكمیلی:

اول از همه باید بدونین كه همه عطرا یه مخلوطی از مواد طبیعی (عصاره گیاهان) و مواد مصنوعی (برای تقویت بو و افزایش مدت تاثیر اون) هستن. الكل به عنوان مایع اصلی تشكیل‌دهنده هر عطر هست و نسبت مخلوط شدنش با اسانسهای معطر، باعث نامگذاری محصول نهایی میشه. دلیل استفاده از الكل اینه كه الكل با خاصیت تصعید شدن و انتشار به اطراف بدنتون باعث میشه دیگران تا فاصله چند متری بفهمن كه شما عطر زدین.

اگه تو یه عطری میزان مواد معطر بین 20 تا 40 درصد باشه (و باقیش الكل و یه كم آب باشه) به اون عطر میگن perfume كه این نوع عطر از همه انواع دیگه خالصتره و دوام بیشتری داره و در نتیجه گرونتر هم هست. اودوپرفیوم ( eau de perfume) حاوی 15 تا 22 درصد مواد معطره هست و متداولترین نوع عطر هم همینه كه هم میزان دوام و پایداری رایحه اون زیاده و هم اینكه قیمتش نسبت به قبلیه كمتره.
اودوتوالت (eau de toilette) به عطری میگن كه درصد مواد معطره اون بین 8 تا 15درصد باشه. این عطرا معمولا یه بوی ملایم و كم دوام دارن و بیشتر مناسب اسپری بدن هستن كه بدرد پریدن خواب از سر و استفاده در محیط كار میخورن.

ادوكلن (eau de cologne) هم در اصل همون اودوتوالته كه البته اشاره‌اش به یه رایحه خاص هست كه توسط ناپلئون بكار برده میشد منتها الان دیگه یه اصطلاح عام شده. بعضیا بهش میگن eau fraiche. از همه انواع دیگه ارزونتره و درصد مواد معطرش هم كمتره (حدود 4 درصد).
بقیه لوازم معطر رو میشه در رده‌های بعدی قرار داد. مثلا افترشیو، دئودورانت، ژل حموم، لوسیون بدن و غیره.
میزان دوام عطر رو بدن هر فرد علاوه بر نوع عطر به خصوصیات پوست اون شخص هم بستگی داره. كلا كسایی كه پوستشون روشن و خشكه بوی عطر رو كمتر نگه میدارن تا كسایی كه پوست چرب دارن. چون پوست چرب رطوبتی داره كه مواد معطر رو در خودش نگه میداره. یه پارامتر دیگه‌‌ای هم كه هست ph یا اسیدیته پوست هر كسه كه اونم روی دوام بوی عطر تاثیر داره.

 



برچسب ها : عطر ,


ادامه مطلب...

استرابیسم (انحراف چشم یا لوچى)





منظور از استرابیسم چیست؟

استرابیسم نوعی مشكل چشمی است كه در آن چشم ها وضعیت ناهمگونی نسبت به یكدیگر داشته و نگاه آنها به جهات مختلف است. این ناهمگونی ممكن است واضح بوده و یا آنكه صرفاً بعضی اوقات وجود داشته باشد. در حالیكه یك چشم مستقیماً به سمت جلو نگاه می كند چشم دیگر به سمت داخل، خارج، بالا و یا پایین چرخیده است. چشم چرخیده بعضی اوقات به وضعیت اصلی و مستقیم برگشته و بر عكس چشم مستقیم از موقعیت خود خارج می شود.

استرابیسم در میان گروه سنی اطفال مشكل شایعی بوده و در حدود 4% كودكان دیده می شود ولی ممكن است زمان بروز آن در سنین بالاتر نیز باشد. شیوع آن در پسر و دختر به یك نسبت بوده و گاهی ابتلا فامیلی دارد. با اینحال، بعضی از مبتلایان سابقه چنین مشكلی را در فامیل خود ذكر نمی كنند.

بینایی و مغز:

با یك دید دو چشمی طبیعی، هر دو چشم به یك نقطه نگاه می كنند. بخش بینایی مغز، دو تصویر رسیده را به صورت یك تصویر سه بعدی تركیب می كند.

وقتی به علت استرابیسم یكی از چشم ها از موقعیت خود خارج می شود، دو تصویر متفاوت به مغز ارسال می گرد. در یك كودك خردسال، مغز چنین یاد می گیرد كه تصویر چشم منحرف شده را نادیده گرفته و تنها تصویر چشم مستقیم یا چشم با دید بهتر را بپذیرد. این امر سبب از بین رفتن درك عمق و دید دو چشمی می شود. بالغین كه دچار استرابیسم می شوند اغلب بدان علت كه مغز توانایی پذیرش یا دریافت تصویر هر دو چشم را پیدا كرده است، دو بینی پیدا می كنند. در این حالت مغز قادر به حذف تصویر چشم منحرف نخواهد بود. ولی متاسفانه در كودكان این اتفاق یعنی حذف تصویر چشم منحرف بسرعت رخ می دهد.

آمبلیوپی:

قرارگیری طبیعی چشم ها در طی دوره كودكی امكان تكامل دید مناسب این سنین را فراهم می سازد. قرارگیری غیر طبیعی مانند آنچه در استرابیسم دیده می شود، سبب كاهش دید یا آمبلیوپی خواهد شد. مغز تصویر چشم بهتر را تشخیص داده و تصویر چشم ضعیف تر یا آمبلیوپیك را حذف می كند. این موضوع تقریباً در نیمی از كودكان مبتلا به استرابیسم اتفاق می افتد. اطلاعات بیشتر در مورد آمبیوپی

آمبلیوپی را می توان با بستن چشم بهتر و تقویت و بهبود بینایی چشم ضعیف تر، درمان نمود. اگر آمبلیوپی در همان سالهای نخست زندگی تشخیص داده شود، درمان آن اغلب موفقیت آمیز خواهد بود ولی درصورتیكه درمان آن به تاخیر افتد، آمبلیوپی یا آفت دید وضعیتی دائمی پیدا خواهد كرد. قاعدتاً هر قدر آمبلیوپی زودتر درمان شود، دید بهتری تامین خواهد گردید.

علل و علائم استرابیسم:

به دیواره خارجی هر چشمی، شش عضله چسبیده است كه مسئولیت كنترل حركات چشم را بعهده دارند. در هر چشم، دو عضله چشم را به سمت راست یا چپ می برند. چهار عضله دیگر مسئولیت حركت چشم به سمت بالا و پایین و یا كنترل حركات مورب چشم را بعهده دارند. برای تمركز هر دو چشم بروی یك نشانه مشخص، لازم است تمامی عضلات چشم با یكدیگر و با عضلات همكار چشم مقابل هماهنگ باشند. هر علتی كه در این هماهنگی اختلال ایجاد كند می تواند منجر به استرابیسم شود.

نقش كنترلی مغز نیر بر عضلات چشم از اهمیت بسزایی برخوردار است. بنابراین كودكان مبتلا به ابتلائات مغزی از قبیل فلج مغزی، عقب افتادگی مغزی، هیدروسفالی و تومورهای مغزی اغلب دچار استرابیسم می شوند. هر عاملی كه منجر به كاهش بینایی شود مانند عیب انكساری، آب مروارید، صدمات چشمی و ...می تواند عاملی برای استرابیسم باشد.

اصلی ترین علامت استرابیسم، در واقع چشمی است كه در جای خود قرار ندارد. گاهی طفل در نور آفتاب یك چشم خود را می بندد و گاه با كج كردن سر خود به یك موقعیت بخصوص تلاش می كند كه از هر دو چشم خود استفاده كند و گاه بصورت خستگی شدید چشم و سردرد در حین فعالیت چشمی و گاهی علایم فقدان یك دید عمق مناسب نیز دیده می شود. بالغینی كه دچار استرابیسم می شوند نیز اغلب از دوبینی شكایت می كنند.

تشخیص:

لازم است هر كودكی در طی دوره شیرخواری یا سنین قبل از مدرسه توسط پزشك خانواده، متخصص اطفال یا چشم پزشك معاینه و مشكلات احتمالی او تشخیص داده شود. این موضوع بویژه در مواردیكه عضو دیگری از خانواده مبتلا به استرابیسم یا آمبلیوپی است اهمیت بیشتری پیدا می كند. در شیرخواران اغلب درك اختلاف بین انحراف ظاهری دو چشم از استرابیسم واقعی مشكل است. در كودكان كم سن و سال بینی پهن و عریض و چین پوستی قسمت داخلی پلك سبب می شود كه در نگاه به چپ و راست چشم ها مخفی شده و بدین ترتیب منحرف بنظر برسند. این ظاهر استرابیسمی بتدریج و با رشد كودك بهبود می یابد و حال آنكه استرابیسم واقعی ارتباطی با رشد كودك ندارد و در این میان چشم پزشك بخوبی قادر به تمایز بین استرابیسم واقعی و كاذب است.

درمان :

اهداف درمان استرابیسم، حفظ دید، مستقیم كردن چشم ها و بازگرداندن دید دو چشمی است. بسته به علت استرابیسم، درمان ممكن است بصورت تجویز عینك، برداشتن كاتاراكت یا اصلاح سایر علل زمینه ای ایجاد انحراف و یا تغییر دادن موقعیت عضلات نامتعادل چشم باشد. بعد از انجام یك معاینه كامل چشمی شامل مطالعه دقیق قسمت های داخلی، چشم پزشك درمان مناسب اپتیكی، طبی یا جراحی را انتخاب خواهد نمود. اغلب بستن چشم بهتر جهت تقویت بینایی چشم آمبلیوپیك نیز ضروری خواهد بود.

ایزوتروپی (انحراف چشم به داخل):

ایزوتروپی در واقع انحراف چشم ها به سمت داخل بوده و شایعترین نوع استرابیسم شیرخواران است. كودكان خردسال مبتلا به ایزوتروپی هیچگاه از هر دو چشم خود بطور همزمان استفاده نمی كنند.

در اكثر موارد برای تراز كردن چشم ها، تامین دید دو چشمی و اجتناب از افت دید دائمی، جراحی زودهنگام ضروری خواهد بود. جراحی در هر سنی ممكن است سبب بهبود دید جانبی شود.

ایزوتروپی انحراف چشم ها به سمت داخل بوده و در واقع شایعترین نوع استرابیسم است.

در جریان جراحی، میزان نیروی عضلات در یك یا دو چشم تنظیم می شود. مثلاً در جراحی ایزوتروپی، ممكن است عضله داخلی محكم تر را از چشم جدا نموده و مقداری عقب تر مجدداً به چشم وصل نمایند. این كار اثر كِشنده عضله را تضعیف نموده و امكان چرخش چشم به سمت خارج را فراهم می سازد. بعضی اوقات نیز می توان برای تسهیل حركت چشم به سمت خارج، عضله خارجی را كوتاهتر نموده و بدین ترتیب نیروی كِشنده آن را افزایش داد.

ایزوتروپی تطابقی:

ایزوتروپی تطابقی شكل شایع ایزوتروپی است كه بیشتر در كودكان دور بین سنین 2 سال یا بالاتر اتفاق می افتد. كودك در سنین پایین، قادر است برای جبران دوربینی خود، تلاش تطابقی خود را افزایش دهد ولی اینكار مشخصاً سبب انحراف چشم ها به سمت داخل می شود. برای جبران ایزوتروپی تطابقی، به كودك عینك داده می شود.

برای جبران ایزوتروپی تطابقی، به كودك عینك دو كانونی داده می شود.

عینك تلاش تطابقی مزبور را كاهش داده و می تواند چشم ها را به وسط آورد. در برخی موارد استفاده از نوع بخصوصی از عینك های دو كانونی ضروری است (كه در شكل روبرو نشان داده شده است). و گاهی می توان از قطره ها یا پمادهای چشمی، و لنزهای مخصوصی بنام منشور (Prism) استفاده نمود. گاهی اوقات ورزشهای چشمی نیز به اصلاح این حالت در كودكان بزرگتر كمك می كند.

اگزوتروپی( انحراف چشم به خارج):

اگزوتروپی، یا انحراف چشم به سمت خارج، دیگر نوع شایع استرابیسم است. این حالت بیشتر زمانی اتفاق می افتد كه كودك روی شی ای در دور دست تمركز می كند. اگزوتروپی اغلب متناوب (Intermittent) بوده و مخصوصاً بعد از چرت زدون، بیماری و یا خستگی كودك بروز می كند. والدین اظهار می دارند كه كودك در مقابل نور آفتاب یك پلك خود را جمع می كند. گر چه عینك، ورزش چشمی یا منشور در این حالت نیز به كنترل چرخش چشم به سمت خارج كمك می كند ولی در اكثر موارد لازم است نوعی عمل جراحی صورت گیرد.

جراحی استرابیسم:

هیچ گاه و در جریان هیچ نوع عمل جراحی، كره چشم از محل خود خارج نمی شود. جراحی استرابیسم در واقع ایجاد برشی كوچك در بافت پوشاننده چشم است كه به چشم پزشك امكان می دهد تا به عضلات زیرین این بافت دسترسی پیدا كند. اینكه كدام عضلات تحت عمل جراحی قرار گیرند بستگی به جهت چرخش چشم دارد. گاهی اوقات لازم است هر دو چشم تحت عمل جراحی قرار گیرد.

جهت عمل جراحی استرابیسم در اطفال، بیهوشی ضرورت دارد ولی جراحی بزرگسالان با بی حسی موضعی نیز امكان پذیر است.

بهبودی سریع است. فرد اغلب ظرف چند روز به فعالیتهای طبیعی اش بر می گردد. بعد از جراحی، گاهی استفاده از عینك یا منشور نیز ضرورت پیدا می كند. گاهی اوقات ممكن است اصلاح انجام شده بیشتر یا كمتر از مقدار موردنظر باشد كه در آن صورت انجام عملی دیگر ضرورت خواهد یافت.

توصیه می شود جراحی اصلاحی استرابیسم هر چه سریعتر صورت گیرد زیرا شیرخوار به محض اینكه چشم هایش مستقیم شد امكان دید طبیعی و دید دو چشمی را پیدا خواهد كرد. از طرف دیگر لوچی چشم می تواند بر اعتماد به نفس كودك نیز نقشی منفی داشته باشد.

همانند هر عمل جراحی، جراحی بر روی عضلات چشم نیز با خطراتی همراه است. این خطرات شامل عفونت، خونریزی و دیگر عوارض نادری است كه می تواند به از دست دادن دید بیانجامد. با اینحال، جراحی استرابیسم معمولاً درمانی بی خطر و موثر است و در عین حال هیچگاه جای عینك و یا آمبلیوپ درمانی را نمی گیرد.

خلاصه:

رشد كودك به خودی خود استرابیسم را درمان نمی كند.

موثرترین زمان درمان استرابیسم، زمانی است كه كودك در سنین پایینی به سر می برد.

مستقیم نمودن چشم ها در هر سنی امكان پذیر است و در این جریان حداقل دید جانبی بهبود خواهد یافت.

درمان استرابیسم ممكن است بدون جراحی و با استفاده از قطره های چشمی، تمرینات چشمی و یا عینك انجام گیرد.

در صورتیكه درمان جراحی لازم باشد، هرقدر در سنین پایین تری انجام شود شانس تامین دید دو چشمی بیشتر خواهد بود.






برچسب ها : استرابیسم (انحراف چشم یا لوچى) ,


ادامه مطلب...

What is Chai Tea



What is Chai Tea?

Afternoon Chai Tea LatteThere are over one hundred different types of tea that you could try, and the Chai is one of the most popular types. This tea is based on a black tea and is then blended with cardamom, cloves, coriander, cumin seed, sweet cumin seeds, curry leaves, lemon grass, rampe leaves, and is best enjoyed with milk and sugar to taste.

Whenever people taste this tea one of the first things that they talk about is how aromatic the tea is, and how calming drinking a steeping cup of the tea is.

We have all heard of our favorite celebrities running into Starbucks to order their favorite Chai tea drink, but do you really know what Chai tea is? Whether it is a Chai tea latte or any other type of Chai tea, you obviously want to learn more about it and understand what it actually is before you try it out for yourself.

Now if you want to know what Chai tea is, the first thing that you want to know is that it is a spicy type of tea. There are a lot of terms that could be used to describe this tea, but spicy is definitely one of the best. Chai tea is very aromatic, so you get the same soothing, warming feeling as you do when drinking any type of tea, but you also get the aromatherapy benefits.

If you want to make a traditional Chai tea, you are going to want to gather fresh spices from an Asian or Indian market. This way you are going to get the most authentic tasting tea, and you want to include chopped ginger root as well. Now there are other ingredients that you could include as well, but these are the basic ingredients.

Remember to experiment and have fun with it when you are brewing up a Chai tea for yourself, but you really always want to keep the basic ingredients because these are what make the tea Chai, and so unique and different from other flavors.

This tea is really delicious and has flavors that you won't get with any other type of tea. If you have never tried this tea out before, then you are definitely going to want to. Remember, you can make your own tea with a recipe like this, or you can head to any cafe and they are sure to offer a grand selection for you to choose from.



برچسب ها : What is Chai Tea ,


ادامه مطلب...

 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات